Geweldig dat je er bent!

Mijn zadelkast; dé plek voor kasten, poorten en droomprojecten

Wie zijn wij?

Graag stel ik ons aan jou voor; wij zijn Bart en Solvej. Naast genieten van ons gezin zijn we allebei heel ondernemend. Behalve MijnZadelkast zijn we ook druk op onze Dressuurstal in het mooie Einighausen (NL).

Bart zijn passie is dingen opknappen, verbouwen, herstellen, repareren of van een idee werkelijkheid maken. Een manusje van alles en op stal noemen we hem dan ook gekscherend ‘hoofd technische dienst’.

Solvej is een fanatieke Zware Tour amazone en instructrice en weet als geen ander hoe belangrijk het is om praktisch, sterk en veilig materiaal te hebben wat natuurlijk ook mooi is om naar te kijken want het oog wilt ook wat!

Samen combineren we een idee en materiaal tot een mooi geheel en vinden we het fantastisch om van een wens werkelijkheid te maken!

Wat doen wij?

Herken jij dit?

Te weinig opbergruimte, een onhandige indeling, teveel rondslingerende rommel of heb je liever de hele zadelkamer in dezelfde stijl?

Wij bieden de oplossing!

We werken het liefst naar de persoonlijke wens van de klant, het is immers geweldig als je een maatwerk product hebt dat helemaal voldoet aan al je verwachtingen.

Omdat we merken dat er naar bepaalde producten veel vraag is hebben we uiteraard ook een aantal modellen in onze webshop.

Wat is er mogelijk?

We werken met verschillende soorten hout om aan ieders budget en smaak te kunnen voldoen. Onze specialiteiten zijn kasten en poorten maar ook andere wensen zijn bespreekbaar. We houden van de afwisseling zoals een hooiruif, voerkist, een zadelkar of bijvoorbeeld een kastenwand.

Neem eens een kijkje in de webshop voor onze standaard modellen, heb je liever maatwerk stuur dan een berichtje, we antwoorden zo snel mogelijk.

Wij maken aan de hand van jouw wensen een volledig vrijblijvende kostenraming en plan de campagne.

Interesse gewekt, dan ontvang je een gedetailleerde vrijblijvende offerte waar we na akkoord graag voor jou mee aan de slag gaan!

Zadelkasten