Veelgestelde vragen

De levertijd op onze handgemaakte producten zoals de zadelkasten en opstapjes bedraagt 4 á 6 weken. Mocht er onverhoopt iets gebeuren waardoor de levertijd langer wordt dan brengen we je hier uiteraard zo snel mogelijk van op de hoogte.

Afhalen op onze locatie in Einighausen kan uiteraard gratis op afspraak, klik hier om direct een afspraak te maken.

Wij verzenden onze producten met een koerier, de verzendkosten voor Nederland zijn €80,- en voor België €90,- 
Omdat het zeer belangrijk is dat je thuis of op stal bent op het moment van bezorging nemen we contact op over een geschikt bezorgmoment. Indien je toch niet aanwezig bent zijn de extra kosten voor rekening van de klant. 

De levertermijn is op het moment 4 á 6 weken na betaling.

Je kunt je bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

– iDeal
– Sepa Bankoverdracht
– Klarna betaal later
– PayPal
– SOFORT Banking

Onze standaard zadelkasten worden gemaakt van OSB3 platen. Deze OSB platen zijn redelijk watervast. Langdurige blootstelling aan regen en wind kan echter wel van invloed zijn op de kwaliteit van de platen, waardoor het raadzaam is om bij gebruik in de buitenlucht te kiezen voor het watervaste Multiplex of Douglas. Je kunt voor deze optie kiezen in het winkelmandje.

Heb je andere wensen wat betreft de materiaal keuze, neem vrijblijvend contact met ons op zodat we de verschillende opties kunnen bespreken.

We doen er alles aan om alles naar wens af te leveren, wil je toch je product annuleren dan kan dit tot 14 dagen na ontvangst, vervolgens kun je het ongebruikte artikel binnen 14 dagen in orginele verpakking met bijgevoegd retourformulier terugzenden Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Let op: de kosten van retourzending zijn voor de klant (Nederland €70,- en België €90,- ). Bij maatwerk is annulering na aanvang productie en retourzending na levering niet mogelijk.

Stap 1: Geef je retourzending door aan info@mijnzadelkast.nl 

Wij kunnen dan de retourzending aanmelden bij de koerier. Zorg ervoor dat je aanwezig bent bij het moment van afhalen, de retourkosten zijn voor rekening van de klant en kunnen bij niet aanwezig zijn onnodig oplopen.

Stap 2: Vul het retourformulier in en voeg die toe aan de bestelling

Stap 3: Zorg ervoor dat de bestelling compleet, onbeschadigd en in orginele verpakking klaar staat voor de koerier

Stap 4: Als alles compleet, onbeschadigd en in orginele verpakking bij ons is aangekomen maken we binnen 14 dagen het verschuldigde bedrag naar je over.

Natuurlijk doen wij er bij “Mijn Zadelkast” alles aan om jouw product helemaal naar wens en in perfecte staat te leveren.Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.  

Aangezien wij met hout werken – wat een natuurproduct is – kan het echter zijn dat het materiaal door invloed van verschillende temperaturen gaat ‘werken’, dit betekent dat het hout iets kan krimpen of uitzetten. Hier hebben wij uiteraard geen invloed op en dit valt buiten de wettelijke garantie.

Mocht een product een productiefout bevatten, beschadigd of incompleet zijn bij levering maak dan direct duidelijke foto’s alvorens het plaatsen van de kast en stuur die naar info@mijnzadelkast.nl met een duidelijke omschrijving van het probleem.

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@mijnzadelkast.nl Zo kunnen wij er alles aan doen om de klacht op te lossen. Leidt dit alsnog niet tot een oplossing, dan is het vanaf 15 februari 2016 voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

Wij zijn te bereiken via de volgende gegevens:

Dressuur- en Africhtingsstal Solvej
De handelsnaam van ons bedrijf is: MIJN ZADELKAST

Tel: +31(0)654658007
Mail: info@mijnzadelkast.nl
www.mijnzadelkast.nl

Ons vestigingsadres:
Heistraat 40
6142AL Einighausen
KVK: 58570926
BTW: NL002186382B55