FAQ

Veelgestelde vragen

De levertermijn van maatwerk producten, zadelkasten, voerkisten en hooiruiven is op dit moment 4 tot 6 weken na betaling.

Johanne Equestrian producten worden binnen 24u tot 48u verzonden.

Bij de producten van onze partners staat de levertermijn aangegeven bij het afrekenen aangezien dat afhangt van de gekozen verzendmethode. Dit verschilt tussen 24u levering en enkele werkdagen.

Mocht er onverhoopt iets gebeuren waardoor de levertijd langer wordt dan brengen we je hier uiteraard zo snel mogelijk van op de hoogte.

Afhalen op onze locatie in Einighausen kan uiteraard gratis op afspraak, klik hier om direct een afspraak te maken. Dit geldt enkel voor maatwerk producten, zadelkasten, voerkisten en hooiruiven. Producten van partners worden direct vanuit de leverancier verzonden.

Bij het verzenden van zadelkasten, voerkisten en hooiruiven met een koerier zijn de verzendkosten voor Nederland €70,- en voor België €90,-  Omdat het zeer belangrijk is dat je thuis of op stal bent op het moment van bezorging nemen we contact op over een geschikt bezorgmoment. Indien je toch niet aanwezig bent zijn de extra kosten voor rekening van de klant. 

De verzendkosten van de overige producten zijn afhankelijk van de gekozen verzendmethode. 
Bij producten van partners kan het zijn dat de verzendkosten stapelen, dit indien ze vanuit verschillende groothandels worden verzonden. 

Je kunt je bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

– iDeal
– Sepa Bankoverdracht
– Creditcard/betaalpas
– Paypal
– Klarna achteraf betalen
– Giropay
– Sofort

Onze standaard zadelkasten worden gemaakt van OSB3 18mm platen. Deze OSB3 18mm platen zijn redelijk watervast. Langdurige blootstelling aan regen en wind kan echter wel van invloed zijn op de kwaliteit van de platen, waardoor het raadzaam is om bij gebruik in de buitenlucht te kiezen voor het watervaste Multiplex, Douglas, Betonplex of Eiken. Je kunt voor deze optie kiezen in het winkelmandje of door contact met ons op te nemen.

Heb je andere wensen wat betreft de materiaal keuze, neem vrijblijvend contact met ons op zodat we de verschillende opties kunnen bespreken.

Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

Wij zijn te bereiken via de volgende gegevens:

MIJN ZADELKAST

Tel: +31(0)654658007
Mail: info@mijnzadelkast.nl
www.mijnzadelkast.nl

Ons vestigingsadres:
Heistraat 40
6142AL Einighausen
KVK: 58570926
BTW: NL002186382B55

×

Hallo!

Stuur een WhatsApp of mail je vraag naar info@mijnzadelkast.nl

× Wat kan ik voor je betekenen?