Garantie en klachtenafhandeling

Garantie

Natuurlijk doen wij er bij “Mijn Zadelkast” alles aan om jouw product helemaal naar wens en in perfecte staat te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.  

Aangezien wij met hout werken – wat een natuurproduct is – kan het echter zijn dat het materiaal door invloed van verschillende temperaturen gaat ‘werken’, dit betekent dat het hout iets kan krimpen of uitzetten. Hier hebben wij uiteraard geen invloed op en dit valt buiten de wettelijke garantie.

Mocht een product een productiefout bevatten, beschadigd of incompleet zijn bij levering maak dan direct duidelijke foto’s alvorens het plaatsen van de kast en stuur die naar via onderstaand contactformulier met een duidelijke omschrijving van het probleem.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.

Klachtenafhandeling


Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@mijnzadelkast.nl Zo kunnen wij er alles aan doen om de klacht op te lossen.

Leidt dit alsnog niet tot een oplossing, dan is het vanaf 15 februari 2016 voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

×

Hallo!

Stuur een WhatsApp of mail je vraag naar info@mijnzadelkast.nl

× Wat kan ik voor je betekenen?