Retourneren

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw huis/stal naar Mijn Zadelkast zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen voor Nederland €70,- en voor België €90,- . Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@mijnzadelkast.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van je retour terugstorten mits het product compleet, onbeschadigd en in orginele verpakking retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Retourinstructies

Stap 1: Geef je retourzending door aan info@mijnzadelkast.nl 
Wij kunnen dan de retourzending aanmelden bij de koerier. Zorg ervoor dat je aanwezig bent tijdens het moment van afhalen, de retourkosten zijn voor rekening van de klant en kunnen bij niet aanwezig zijn onnodig oplopen.

Stap 2: Vul het retourformulier in en voeg die toe aan de bestelling

Stap 3: Zorg ervoor dat de bestelling compleet, onbeschadigd en in orginele verpakking klaar staat voor de koerier

Stap 4: Als alles compleet, onbeschadigd en in orginele verpakking bij ons is aangekomen maken we binnen 14 dagen het verschuldigde bedrag naar je over.

Download hieronder het retourformulier

×

Hallo!

Stuur een WhatsApp of mail je vraag naar info@mijnzadelkast.nl

× Wat kan ik voor je betekenen?