Wie zijn wij?

Graag stel ik ons aan jou voor; wij zijn Bart en Solvej. Naast genieten van ons gezin zijn we ook heel ondernemend. Behalve MijnZadelkast runnen we ook Dressuurstal Solvej en het bedrijf Als een LEEUW.

Bart zijn passie is dingen opknappen, verbouwen, herstellen, repareren of van een idee werkelijkheid maken. Een manusje van alles en op stal noemen we hem dan ook gekscherend ‘hoofd technische dienst’.

Solvej is een fanatieke Zware Tour amazone en instructrice en weet als geen ander hoe belangrijk het is om praktisch, sterk en degelijk materiaal te hebben wat natuurlijk ook nog eens mooi is om naar te kijken; het oog wilt ook wat!

Samen combineren we een idee en materiaal tot een mooi geheel en vinden we het fantastisch om van een wens werkelijkheid te maken!

Wat doen wij?

We werken het liefst naar de persoonlijke wens van de klant, het is immers geweldig als je een maatwerk product hebt dat helemaal voldoet aan al je verwachtingen.

Omdat we graag iedereen zo goed mogelijk van dienst willen zijn bieden we ook een mooie verzameling topkwaliteit producten aan in onze webshop. Naast onze kasten, voerkisten en hooiruiven kun je ook bij ons terecht voor verzorgingsproducten, supplementen of handige technische snufjes.

Zo kun je direct aan de slag gaan met het vullen van je zadelkast 😉

Wat is er mogelijk?

We werken met verschillende soorten hout om aan ieders budget en smaak te kunnen voldoen. Onze specialiteiten zijn zadelkasten en kastenwanden maar ook andere wensen zijn bespreekbaar. We houden van de afwisseling zoals een hooiruif, voerkist, een zadelkar of bijvoorbeeld een poort.

Neem eens een kijkje in de webshop voor onze standaard modellen, heb je liever maatwerk stuur dan een berichtje, we antwoorden zo snel mogelijk. Aan de hand van jouw wensen maken we graag een volledig vrijblijvende offerte.

×

Hallo!

Stuur een WhatsApp of mail je vraag naar info@mijnzadelkast.nl

× Wat kan ik voor je betekenen?